Pâinea A31 este un produs unic, artizanal, realizat prin fermentație naturală, în tihnă (exclusiv cu maia), fără catalizatori artificiali (drojdie comercială), dintr-o selecție de cereale locale ecologice (grâu, grâu spelta, secară, orz, ovăz, hrișcă), sare de mare de Guerande, apă naturală. Pe această bază mă joc cu tot felul de ingrediente speciale, atent alese: salvie, ceapă, morcov, nucă, chimen, chimion turcesc, roșii uscate, măsline, lapte, iaurt, miere, cam orice mă inspiră. Rezultatul? Coajă crocantă, miez moale cu alveole, arome care se dezvăluie în timp, proporție ridicată de făină integrală cu scopul de a păstra cât mai multe din vitaminele oferite de cereale, dar nu doar atât.

Prin intermediul pâinilor A31 îţi ofer de fapt o experiență în sine, pe care o poţi împărtăși cu prieteni într-o seară de povești fără sfârşit, cu vin și voie bună, cu puiul tău la un mic dejun viguros si delicios sau în compania unei cărţi sau a unui film bun.

Coc această pâine cu pasiune pentru toți iubitorii de frumos și recomand să fie servită simplă, cu ulei de măsline sau chiar goală. Deși mulți gurmanzi o pun pe masă lângă brânzeturi alese, vinuri învechite, zacuscă. Indiferent de varianta preferată, vei vedea că pâinea A31 este un acquired taste de care nu te vei mai putea lipsi. 

Respectând un calendar strict al procesului de fabricație, formulele pâinilor A31 Breadhouse necesită peste 36 de ore de fermentație naturală. 36 de ore în care se desfășoară peste 12 etape, de la hrănirea maialei până la răcirea pâinii. Exactitatea fiecărei etape determină calitatea constantă a pâinilor pe care ți le ofer.

Și imi doresc să te bucuri de experienta A31 Breadhouse de fiecare dată când savurezi această pâine.